Welcome - Wilkommen

flagg_engelsk flagg_tysk

Søk

Kontakt oss

Adresse:
  Industrigata 36
Postnr./by   0357 - Oslo
Telefon:   +47 22 46 40 45
E-post:   post@purnorsk.no

Åpningstider

Man - Fre: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 16.00

Samarbeidspartnere

mastercard
 
bring dibs

Personvern/sikkerhet

Personvern
All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og – forskrift. Pur Norsk AS kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle. 
Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg. Dersom opplysningene er uriktige, irrelevante eller ufullstendige kan du kreve dem rettet eller slettet. Du har også rett til å bli informert om alle de behandlinger av personopplysninger som foregår hos Pur Norsk AS. 

Dersom du ønsker innsyn kontakt Pur Norsk AS skriftlig på følgende adresse; 
Pur Norsk AS 
Theresesgate 14, 0452 Oslo
Se personopplysningsloven for ytterligere informasjon. 

Nyhetsbrev via e-post
Når du bestiller via våre nettsider vil du automatisk bli registrert på vårt månedlige nyhetsbrev. Dersom du ønsker å bli slettet fra denne listen send oss en mail på post @ purnorsk.no, merk e-posten med ”avmelding nyhetsbrev”.  

Sikkerhet
Når du handler på våre nettsider skal du vite at du handler trygt. 
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Cardia har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kreditkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Pur Norsk som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Når du kjøper via vår nettbutikk kan du betale med Visa eller MasterCard/EuroCard.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på e-post post@purnorsk.no