Welcome - Wilkommen

flagg_engelsk flagg_tysk

Søk

Kontakt oss

Adresse:
  Industrigata 36
Postnr./by   0357 - Oslo
Telefon:   +47 22 46 40 45
E-post:   post@purnorsk.no

Åpningstider

Man - Fre: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 16.00

Samarbeidspartnere

mastercard
 
bring dibs

OM OSS

Pur Norsk i Industrigaten 36

 
 

Da Pur Norsk åpnet i 2006 lurte mange på om det fantes nok norske produkter til å fylle en butikk. Etter seks år ble lokalene på Bislett definitivt for små, og i oktober 2012 åpnet vi dørene til 200 nyoppussede kvadratmetere i Industrigaten 36, rett inn fra Bogstadveien.

Pur Norsk har som den eneste butikk i landet samlet ikonisk og ny norsk design under samme tak. En dobling av arealene gir plass til å utvide sortimentet med nyheter som sofaer fra LK Hjelle og en nylansering av Pop Corn-stolene fra Sven Ivar Dysthe. Gavesortimentet berikes bl.a. med smykker av designerne Liv Refsdal og London-baserte Marte Frisnes.
«Vi er trygge på at en rendyrket norsk designbutikk vil være et verdifullt tilskudd i Norges største handlegate med mange svenske og danske kjeder. Vi satset smalt og hadde klokketro på at norsk design selger. Vi gleder oss til å vise det beste av norske kvalitetsprodukter til nordmenn og turister fra alle verdens hjørner», sier de to flytteklare gründerne, Marianne Lien og Lasse Altern Halvorsen, i en uttalelse.

Fakta
Fra oktober er Pur Norsk på plass i Industrigaten 36.
Pur Norsk rendyrker norsk design og ble i 2008 kåret til en av verdens 5 beste designbutikker av det britiske magasinet «Monocle».
Alle produktene i butikken har norsk forankring i idé, design eller produksjon.
Pur Norsk har hatt nettbutikk siden lanseringen, og har forsynt kunder over hele Norge og i utlandet med norske kvalitetsprodukter.
Pur Norsk ble etablert i 2006 av Marianne Lien og Lasse Altern Halvorsen.

 

 

Pur Norsk er en rendyrket norsk design- og gavebutikk som fremmer det beste av norske kvalitetsprodukter. Alle produktene i butikken har en norsk forankring, idé, design eller produksjon.

Pur Norsk

Hos Pur Norsk finner man alt fra moderne designobjekter og personlige effekter til originale kuriositeter og barneartikler. Pur Norsk ønsker å fremheve samt øke bevisstheten rundt god norsk design.

Pur Norsk

Pur Norsk

Pur Norsk fører blant annet produkter fra L.K Hjelle, Northern Lighting, Fjordfiesta, Permafrost, Skaugum, Stokkan Lys, Cathrine Kullberg, Moolight, Fora Form, Hive og Swims. Butikken er lokalisert i Industrigata 36 i Oslo. Pur Norsk har også en nettbutikk på www.purnorsk.no.

Pur Norsk

Velkommen til oss i Industrigata 36

Underkategorier